Departementet varetager sekretariatsbetjening for Rasmus Prehn, minister for fødevarer, landbrug og fiskeri.

Departementets arbejdsområder er inddelt i tre hovedområder: Grønt Landbrug, Fødevarer, Fiskeri og Internationale forhold samt Koncernstyring.

Departementets organisering

Ministeren

Ministeren for fødevarer, landbrug og fiskeri Rasmus Prehn

Departementschef
Morten Niels Jakobsen

Afdelingschefer
Tejs Binderup
Fødevare- og veterinærområdet, opfølgning på indsatser vedr. mink samt EU- og internationale sager generelt.

  • EU og Internationalt - kontorchef Jesper Wulff Pedersen
  • Fødevarer og Veterinær - kontorchef Paolo Drostby samt Peter Hallenberg (konst.)
  • Minkkontor - kontorchef Signe Skibstrup Blach

Anders Holbøll
Tværgående tilsyn og styring, økonomiHR og IT.

  • Koncern HR - kontorchef Pernille Østergaard
  • Koncernstyring og Tilsyn - koncerntilsynschef Ane Sofie Hansen
  • Koncernøkonomi - kontorchefer Peter Henneberg og Alice Bechlund
  • IT-drift og Sikkerhed - kontorchef Willy Kofoed

Hanne Lund-Christensen
National landbrug samt analyse og viden

  • Landbrug og Grøn Omstilling - kontorchefer Helle Agerdal Olesen, Anders Christiansen, Lars Bødker Madsen og Jacob Kirk Jensen
  • Klima og analyse - kontorchefer Mark Olsen og Morten Ejrnæs

Nis Christensen (konst.) 
Fiskeriområdet og Fiskerikommissionen​

  • Bæredygtigt Fiskeri - kontorchefer Nicolai A. V. Højlund og Maria Krohn Andersen (konst.)

Retschef 
Jeanie Sølager Bigler
Tværgående juridisk kvalitetssikring, aktindsigter samt koordinering af lovprogram.

  • Retskontoret - enhedschef vakant

Policy- og Ministersekretariat

Lone Pinnerup Frederiksen - Kontorchef for ministersekretariatet (konst.)

Magnus Benjamin Ulveman​ - Kontorchef for presse og kommunikation