Departementet
Departementet varetager sekretariatsbetjening for Jacob Jensen, minister for fødevarer, landbrug og fiskeri.

Departementets arbejdsområder er inddelt i tre hovedområder: Grønt Landbrug, Fødevarer, Fiskeri og Internationale forhold samt Koncernstyring.
Departementets organisering
Ministeren
Ministeren for fødevarer, landbrug og fiskeri Jacob Jensen
Departementschef
Morten Niels Jakobsen
Afdelingschefer
Tejs Binderup
Fødevare- og veterinærområdet, opfølgning på indsatser vedr. mink samt EU- og internationale sager generelt.
- EU og Internationalt - kontorchef Jesper Wulff Pedersen
- Fødevarer og Veterinær - kontorchef Paolo Drostby samt Peter Hallenberg (konst.)
- Minkkontor - kontorchef Signe Skibstrup Blach
Anders Holbøll
Tværgående tilsyn og styring, økonomi, HR og IT.
- Koncern HR - kontorchef Pernille Østergaard
- Koncernstyring og Tilsyn - koncerntilsynschef Ane Sofie Hansen
- Koncernøkonomi - kontorchefer Peter Henneberg og Alice Bechlund
- IT-drift og Sikkerhed - kontorchef Willy Kofoed
Hanne Lund-Christensen
National landbrug samt analyse og viden
- Landbrug og Grøn Omstilling - kontorchefer Helle Agerdal Olesen, Anders Christiansen, Lars Bødker Madsen og Jacob Kirk Jensen
- Klima og analyse - kontorchefer Mark Olsen og Morten Ejrnæs
Nis Christensen (konst.)
Fiskeriområdet og Fiskerikommissionen
- Bæredygtigt Fiskeri - kontorchefer Nicolai A. V. Højlund og Maria Krohn Andersen (konst.)
Retschef
Jeanie Sølager Bigler
Tværgående juridisk kvalitetssikring, aktindsigter samt koordinering af lovprogram.
- Retskontoret - enhedschef vakant
Policy- og Ministersekretariat
Lone Pinnerup Frederiksen - Kontorchef for ministersekretariatet (konst.)
Magnus Benjamin Ulveman - Kontorchef for presse og kommunikation