I dagene 15.-16. april er Danmark for femte gang vært ved fødevaretopmødet "Better food for more people". 500 deltagere fra hele verden forventes at logge på åbningsmødet, der indledes med en videohilsen af HKH Kronpris Frederik.

Herefter følger to dage med oplæg og workshops om topmødets fire centrale temaer: ’Madspild’, ’Sunde og bæredygtige fødevarer’, ’Afskovning’ og ’Antibiotikaresistens’. Udfordringer hvor dansk landbrug, fødevareindustri og forskning på flere stræk har styrkepositioner.

I år er det centrale tema Game-Changing Innovations for Healthy and Sustainable Food Systems.

World Food Summit – Better Food for More People er et årligt tilbagevendende topmøde med et globalt perspektiv. Med viden, indsigt og relationer på tværs og med bæredygtighed som et fælles mål vil topmødet sætte retning for, hvordan individer, virksomheder og myndigheder kan være med til at skabe bedre mad til flere mennesker.

På grund coronapandemien bliver topmødet i år afholdt virtuelt.   

Læs hele pressemeddelelsen

Læs om det internationale fødevaretopmøde på bfmp.dk (engelsk)

Se programmet for WFS 2021 (engelsk)

 

 

Kontakt

Morten Carlmann Andersen
MCA@fvst.dk