KLUB 12.3 – Madspild er mit mellemnavn

Klub 12.3 er et initiativ fra Fødevareministeriet, der har til formål at reducere madspild i den danske fødevarebranche og dermed støtte FN’s verdensmål 12.3 om at halvere madspild inden 2030.

Klubben samler topledere fra 10 centrale fødevarevirksomheder, som forpligter sig til at engagere 20 samarbejdspartnere i kampen mod madspild gennem initiativet "10x20x30".

Med Selina Juul som ambassadør afholder klubben et årligt arrangement, hvor medlemmerne deler erfaringer og løsninger for at drive udviklingen mod en mere bæredygtig fødevaresektor. 

Klubbens medlemmer er: 

·       Tomas Pietrangeli, Direktør i Dagrofa  

·       Heidi Boye, Direktør i Aarstiderne  

·       Anders Aagaard, Direktør i Madklubben  

·       Jesper Uggerhøj, Direktør i Løgismose  

·       Mette Lykke, Direktør i Too Good to Go  

·       Henrick Berendtsen, direktør ISS  

·       Steen D. Pedersen, Direktør i Dansk Cater  

·       Direktør Søren Faerber, Scandic Hotels

·       Direktør Thor Skov Jørgensen, COOP  

·       Direktør Anders Hagh, Salling Group